کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 24

1 بررسی واکنش‌های رفتاری سرخرطومی جالیز، Acythopeus curvirostris persicus به گیاهان میزبان در شرایط آزمایشگاهی
محدثه افراخته؛ کاظم محمدپور؛ حبیب عباسی پور شوشتری؛ علیرضا عسکریان زاده
مشاهده مقاله

2 بیماریزایی نسبی عوامل قارچی بیماریزای کیوی روی برگ و میوه
مژگان موسی خواه؛ عبدالحسین جمالی؛ مجید اولیا؛ اکبر خداپرست
مشاهده مقاله | اصل مقاله (89.61 K)

3 بررسی های باغی، گلخانه ای و آزمایشگاهی بر روی مقاومت برگ و میوه ارقام تجاری و بومی گردو به بیماری بلایت
لیدا سیلسپور؛ منصوره کشاورزی؛ داراب حسنی؛ مجید هاشمی؛ اصغر سلیمانی؛ نادر حسن زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (94.49 K)

4 بیماریزایی نسبی دو قارچ عامل پوسیدگی قهوه ای، Monilinia fructigena و M. laxa روی سرشاخه و میوه
عبدالله هاشمی باباحیدری؛ اکبر خداپرست؛ ضیاءالدین بنی هاشمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.68 K)

5 اولین گزارش از وقوع بیماری سفیدک پودری روی گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای در استان کرمانشاه
داریوش صفائی؛ مهیار شیخ الاسلامی؛ لیدا عالم پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (27.09 K)

6 ارزیابی اثر چند قارچ کش جذبی و زمان سمپاشی در کنترل بیماری سفیدک حقیقی هلو در شهرستان شهرکرد
ناصر صحراگرد؛ رحیم اسحاقی؛ محمودرضا افلاکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.88 K)

7 استفاده از تیمار آب گرم و پیش سرما در مبارزه با پوسیدگی کیوی ناشی از قارچ Botrytis cinerea
حسین طاهری؛ جواد فتاحی؛ اسماعیل غلامیان؛ محمدفاضل حلاجی ثانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (20.24 K)

8 کنترل بیولوژیک کپک خاکستری سیب توسط جدایه های Rhodotorula mucilaginosa ,Candida membranifaciens و Pichia guilliermondii
فاطمه سادات علوی فرد؛ حسن رضا اعتباریان؛ نوازاله صاحبانی؛ حشمت اله امینیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.73 K)

9 بررسی اثرات بیولوژیک عصاره خام گیاه سماق (Rhus coriaria L) علیه تعدادی از قارچ های بیماری زای گیاهی
مجتبی عبدالملکی؛ محمد سالاری؛ صحبت بهرامی نژاد؛ ناصر پنجه که؛ سعید عباسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (26.35 K)

10 ارزیابی مناسب ترین روش کنترل پوسیدگی قهوه ای فیتوفتورایی میوه مرکبات
یعقوب محمد علیان؛ ابراهیم جهانگیرزاده؛ حسین طاهری؛ عیسی ناظریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (24.63 K)

11 بررسی اثر کشت مخلوط چاودار و ماشک روی کنترل علف های هرز و عملکرد گوجه فرنگی
بتول صمدانی؛ محسن ریوند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (27.66 K)

12 بررسی کارائی چند علفکش انتخابی روی علف های هرز گوجه فرنگی در کشت مستقیم
محمد رضا کرمی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.64 K)

13 پارازیت و پرداتور های Polyphylla olivieri Cast
لطیف صالحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (311.72 K)

14 ارزیابی مقاومت شماری از ارقام دیررس هلو و شلیل به کپک آبی در شرایط سردخانه
تهمینه نعیم آبادی؛ منصوره کشاورزی؛ حسین علائی؛ حسین فتحی؛ ناصر بوذری؛ سونا حسین اوا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (87 K)

15 اولین گزارش از وجود یک بیماری مولد لکه روی برگ و میوه درختان انار با عامل Glomerella cingulata در ایران
علیرضا جوادی اصطهباناتی؛ عبدالرضا رنجبر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (111.46 K)

16 تاثیر مواد ارگانیک کیتوزان و واکس کارنوبا در کنترل کپک آبی و القای پولی فنل ها در سیب
تهمینه نعیم آبادی؛ منصوره کشاورزی؛ حسین علائی؛ حسین میردهقان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (86.34 K)

17 جداسازی و شناسایی عامل بیماری پوسیدگی قهوه ای میوه درختان میوه هسته دار زردآلو، هلو و آلو در استان آذربایجان غربی
حسین ایرانی؛ سعید ارومچی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (52.57 K)

18 بررسی تعداد نسل کرم سیب Laspeyresia pomonella در شهرستان سمیرم
ناهید دستغیب بهشتی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (43.02 K)

19 گزارش آلودگی ویروس وای سیب زمینی در مزارع فلفل استان هرمزگان
سحر باسره؛ رضا پوررحیم؛ مژده ملکی؛ شیرین فرزادفر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (84.82 K)

20 مطالعه میدانی مقاومت ۱۰ رقم پر محصول انار ایران به کرم گلوگاه انار در شرایط اقلیمی شهرستان کرج، ایران
علی حسینی؛ حسین گلدان ساز؛ ساسان صادق حسنی؛ قاسم موسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (382.63 K)

21 تاثیر ارقام مختلف پسته روی زیست توده لارو و شفیره پروانه پوستخوار میوه پسته، Arimania comaroffi (Ragonot) (Lep: Pyralidae)
مظفر منصوری؛ محسن مهرپرور؛ فهیمه خواجه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (492.13 K)

22 شناسائی عامل بیماری شانکر باکتریائی درختان میوه هسته دار در منطقه ییلاقی غرب مازندران
علی الهی نیا؛ حشمت رحیمیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (470.79 K)

23 ترکیب فونستیک کنه های گیاهی در منطقه واراناسی
مسعود اربابی؛ جاناردان سینگ
مشاهده مقاله | اصل مقاله (450.61 K)

24 سیستم خبره کامپیوتری برای شناسائی عوامل ناهنجاری در مرکبات
حسین حجت؛ بابک حجت
مشاهده مقاله | اصل مقاله (429.59 K)