بررسی اثرات بیولوژیک عصاره خام گیاه سماق (Rhus coriaria L) علیه تعدادی از قارچ های بیماری زای گیاهی
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (26.35 K)
عنوان دوره: هجدهمین کنگره گیاهپزشکی ایران
نویسندگان
1گروه گیاهپزشکی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زابل
2گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشکده کشاورزی، دانشگاه رازی
3گروه گیاهپزشکی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه رازی
چکیده
کلیدواژه ها
اثرات بیولوژیک؛ عصاره خام؛ سماق؛ قارچ های بیماریزا؛ ساقه؛ برگ؛ میوه؛ دیسک کاغذی؛ شرایط آزمایشگاهی؛ متانول؛ استون