کلیدواژه ها = خصوصیات فنوتیپی | ||
تعداد مقالات: 11 | ||
1 | بررسی پراکنش بیماری بلایت باکتریایی پنبه و خصوصیات فنوتیپی و بیوشیمیایی عامل بیماری در استان گلستان | |
محمد رضی نتاج؛ معصومه میرعلی کتولی؛ حشمت اله رحیمیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (79.59 K) | ||
2 | تعیین خصوصیات فنوتیپی و ژنوتیپی باکتریهای Pectobacterium عامل پوسیدگی نرم گیاهان زینتی از غرب مازندران | |
سحر صیاد؛ نادر حسن زاده؛ عیسی ناظریان؛ ابوالقاسم قاسمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (90.38 K) | ||
3 | بررسی خصوصیات فنوتیپی و مولکولی باکتری عامل بلایت سیاه تلو در استان کردستان | |
کامبیز بهمنی؛ بهروز حریقی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (65.18 K) | ||
4 | خصوصیات فنوتیپی و ژنوتیپی جدایه های Streptomyces عامل جرب معمولی سیب زمینی در استانهای فارس و همدان | |
سولماز حسنی؛ محسن تقوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (94.53 K) | ||
5 | بررسی خصوصیات فنوتیپی و تنوع ژنتیکی جدایه های Pseudomonas syringae pv. syringae عامل شانکر باکتریایی درختان میوه هسته دار در استان اردبیل | |
واله عباسی؛ حشمت اله رحیمیان؛ محمدعلی تاجیک قنبری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (70.02 K) | ||
6 | خصوصیات فنوتیپی و ژنوتیپی باکتری عامل سوختگی معمولی لوبیا در استان زنجان | |
فاطمه محمدی؛ علیرضا معرفت؛ محمدرضا لک | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.2 K) | ||
7 | بررسی خصوصیات فنوتیپی باکتری عامل شانکر پوستی گردو در استان کردستان | |
بهروز حریقی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (44.37 K) | ||
8 | بررسی خصوصیات فنوتیپی, الکتروفورزی و سرولوژیکی باکتری عامل پژمردگی سیب زمینی در جنوب استان کرمان | |
مهدی آزادوار؛ حشمت اله رحیمیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (64.68 K) | ||
9 | مقایسه جدایه های Pseudomonas syringae pv. syringae van Hall از میزبانهای مختلف از نظر خصوصیات فنوتیپی و بیماریزایی | |
محمدرضا ضیایی؛ سید محسن تقوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (88.83 K) | ||
10 | بررسی خصوصیات فنوتیپی و دامنه میزبانی استرین های Streptomyces عامل جرب سیب زمینی در ایران | |
امید عینی؛ غلام خداکرمیان؛ حشمت اله رحیمیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (274.8 K) | ||
11 | مقایسه خصوصیات فنوتیپی و بیماریزایی جدایه های pseudomonas viridiflava از میزبانهای مختلف در استان فارس | |
محمد رضی نتاج؛ محسن تقوی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (177.71 K) |