کلیدواژه ها = آفلاتوکسین
تعداد مقالات: 19

1 ارزیابی آفلاتوکسین توتال در چای
زینت نائیجی؛ علی محمدی ثانی؛ عیسی غلامپور عزیزی؛ شعبان حسن زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (84.56 K)

2 اثرات تناوب دمایی در تولید و تجزیه آفلاتوکسین B2 و B1 , توسط قارچ Aspergillus flavus بر روی مغز پسته
سیدحمید رضا ترابی؛ نادر حسن زاده؛ حمیدرضا زمانی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (42.24 K)

3 ردیابی ژن های درگیر در بیوسنتز آفلا توکسین در گونه های آسپرژیلوس جدا شده از پسته با استفاده از PCR
پریسا رحیمی تمندگانی؛ بهرام شریف نبی؛ مسعود بهار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.5 K)

4 استفاده از ماده متیل بتا سیکلودکسترین در محیط کشت به منظور ردیابی آفلاتوکسین در جدایه های Aspergillus flavus
پریسا رحیمی تمندگانی؛ بهرام شریف نبی؛ مسعود بهار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (34.42 K)

5 کاهش آفلاتوکسین B1 توسط دو سویه از باکتری های اسید لاکتیک
هنگامه صعودی؛ آنیتا خنافری؛ منصوره میر ابولفتحی؛ روح اله کرمی اسبو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.55 K)

6 تعیین تراکم گونه های Aspergillus در ماههای مختلف سال در شرایط باغهای پسته استان کرمان
محمد مرادی؛ جعفر ارشاد؛ حسین علایی؛ محمد مهدی امینائی؛ حیدر معصومی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (74.25 K)

7 بررسی اثرات زمان برداشت و تاخیر فرآیند پوست گیری پسته بر میزان آلودگی به آفلاتوکسین
علی اسماعیل پور؛ حسین دعقانی یخدانی؛ فاطمه میردامادیها
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.33 K)

8 پایش آفلاتوکسین B1در ذرت استانهای اردبیل، خوزستان و فارس
روح اله کرمی اسبو؛ منصوره میرابوالفتحی؛ رضا کامران؛ مهدی شتاب بوشهری؛ صمد سرکاری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (41.96 K)

9 بررسی آفلاتوکسین و قارچ های مولد آن در فندق استان گیلان
منصوره میرابوالفتحی؛ عبدالله میرحسینی مقدم؛ روح اله کرمی اسبو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (30.67 K)

10 ارتباط بین خصوصیات فیزیکی و ظاهری پسته با آلودگی آن به آفلاتوکسین در سه رقم تجاری پسته ایران
علی تاج آبادی پور؛ زهرا شیبانی تذرجی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.75 K)

11 ارزیابی اثرات شرایط اتمسفر تعدیل یافته بر روی رشد و توکسین زایی Aspergillus flavus
نیما خالدی؛ حشمت اله امینیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (85.98 K)

12 بررسی زندگی و تولید مثل شپشه دندانه دار Oryzaephilus surinamesis L روی قارچ ها
نورالدین شایسته
مشاهده مقاله | اصل مقاله (25.81 K)

13 تأثیر جدایه های تریکودرما درجلوگیری از رشد میسلیومی و کاهش آفلاتوکسین B1 تولید شده توسط Aspergillus flavus روی پسته
ساناز چگینی؛ کیوان بهبودی؛ محمد جوان نیکخواه؛ محسن فرزانه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (86.39 K)

14 تاثیر بازدارندگی اسانس و عصاره های مختلف دو گونه مرزه ماکروسیفون و مرزه خوزستانی بر رشد میسلیومی و تولید آفلاتوکسین قارچ آسپرژیلوس فلاووس
بنت الهدی صالح نیا؛ اکبر گران؛ محسن فرزانه؛ جواد هادیان؛ مریم حسینی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (89.7 K)

15 ارزیابی و مقایسه پتانسیل تولید آفلاتوکسین (B1,B2,G1,G2) در قارچ های گروه Aspergillus flavus جدا شده از پسته های استان سمنان
مهدی محمدی مقدم؛ مهدخت ارجمند کرمانی؛ سینا راد؛ علی اکبر عوض آبادیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (75.66 K)

16 بررسی رابطه تولید نوع اسکلرت و آفلاتوکسین در گونه های Aspergillus flavus و Aspergillus parasiticus
فاطمه خدادادی؛ غلامحسین شهیدی؛ محمد مهدی امینایی؛ مهدی کمالی دشت ارژنه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (84.21 K)

17 نقش لیپوپپتیدهای تولید شده توسط دو استرین از باسیلوس در بیوکنترل قارچ Aspergillus flavus
حمیده افشارمنش؛ مسعود احمدزاده؛ هدی زریوه؛ الخاندرو پرز-گارسیا
مشاهده مقاله | اصل مقاله (86.81 K)

18 شناسایی مایکوویروس های همراه قارچ Aspergillus flavus جدا شده از پسته
مهتاب پیامبری؛ مرضیه قباخلو؛ مینا کوهی حبیبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (106.54 K)

19 ردیابی Aspergillus flavus و آفلاتوکسین های B در ذرت های استان خراسان رضوی
مهسا اسدیان؛ مجتبی مرادزاده اسکندری؛ حمید روحانی؛ عصمت مهدیخانی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (433.62 K)