کلیدواژه ها = نعناع | ||
تعداد مقالات: 5 | ||
1 | بررسی اثر اسانسهای آویشن، مرزه، نعناع، شوید و فلفل قرمز بر بازداری از تولید زیرالنون و رشد قارچ مولد آن | |
سودابه حسینیه فراهانی؛ منصوره میرابوالفتحی؛ روح اله کرمی اسبو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (129.32 K) | ||
2 | بررسی دامنه میزبانی ویروس موزائیک خیار جدا شده از گیاه دارویی نعناع در استان تهران | |
درنا فرقانی؛ غلامحسین مصاحبی؛ مینا کوهی حبیبی؛ ناهید حمزه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (82.68 K) | ||
3 | بررسی اثر تدخینی اسانس نعناع روی rhizoprtha dominica f | |
طناز حقیقت افشار؛ محمدحسن صفرعلیزاده | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (46.28 K) | ||
4 | تاثیر حشره کشی عصاره های نعناع menta sativa و مرزه satureia hortensis علیه حشرات بالغ سرخرطومی برنج sitophilus oryzae (coleoptera:curculionidae) | |
بهاره احمدی؛ جلال جلالی سندی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (65.87 K) | ||
5 | آیا آلودگی به باکتری Wolbachia باعث تولدی افراد پارتنوژنیک کم هوش می شود؟ | |
حسین کیشانی فراهانی؛ احمد عاشوری؛ حسین گلدانساز؛ مارتین اس. شاپیرو؛ ژان سباستین پییر؛ ژوان ون برن | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (395.27 K) |