کلیدواژه ها = افلاتوکسین
تعداد مقالات: 11

1 بررسی امکان آلودگی محصول تعدادی از ارقام ذرت دانه ای به افلاتوکسین b و G در مزرغه
جمیله طیبی؛ کارمن عیسوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (156.49 K)

2 شناسایی گونه های Aspergillu تولید کننده افلاتوکسین به کمک روشهای مولکولی در پسته
اعظم نجفی کهکی؛ حشمت اله امینیان؛ حسن رضا اعتباریان؛ رضا امیری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (74.45 K)

3 بررسی افلاتوکسین و قارچهای مولد ان در انجیر استان فارس
منصوره میرابوالفتحی؛ ابوالقاسم حسن پور؛ روح اله کرمی اسبو؛ مریم توکلی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (111.7 K)

4 بررسی ارتباط بین میزان رشد قارچ Aspergillus Jlavus افلاتوکسین زا و تولید اغلاتوکسین b1 با درصد عناصر غذایی مغز ارقام مختلف پسته
عادله سبحانی پور؛ مهدی محمدی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (99.5 K)

5 بررسی میزان تاثیر ترکیبات فنولیک در کنترل زهرابه افلاتوکسین در تعدادی از ارقام پسته
مهدی محمدی مقدم
مشاهده مقاله | اصل مقاله (63.85 K)

6 بررسی اثر بازدارندگی باکتریهای جداشده از درختان پسته روی قارچ Aspergillus Jlavus عامل مولد افلاتوکسین
سعیده احمدی تاج آبادی؛ علیرضا معرفت؛ حسین علایی؛ غلامرضا برادران
مشاهده مقاله | اصل مقاله (83.41 K)

7 بررسی نحوه عمل باکتری Bacillus subtilis در کاهش افلاتوکسین Aspergillusflavus
محسن فرزانه؛ مسعود احمدزاده؛ محمد جوان نیکخواه؛ عباس شریفی تهرانی؛ علیرضا قاسم پور؛ منصوره میرابوالفتحی؛ ژی کی شی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (88.9 K)

8 مطالعه مکوفلور مسوه پسته ومیزان آلودگی آن به آفلاتوکسین در استان کرمان
غلامرضا برداران؛ محمد مهدی امینایی؛ محمد کاکویی نژاد؛ نوید ارجمند
مشاهده مقاله | اصل مقاله (49.6 K)

9 وقوع قارچها و آلودگی طبیعی به افلاتوکسین در بعضی گیاهان دارویی در حالت طبیعی و بازاری
م. رشیدی؛ م. آبیاری؛ اس اس دئوکوله
مشاهده مقاله | اصل مقاله (93.88 K)

10 بررسی ارتباط تولید اسکلروت و افلاتوکسین در جدایه های Aspergillus flavus پسته
زهرا حدادیان؛ منصوره میرابوالفتحی؛ حسن ضا اعتباریان؛ گیتی ابوحسین
مشاهده مقاله | اصل مقاله (53.45 K)

11 بررسی میزان تاثیر پوسته مغز پسته در کاهش میزان رشد قارچ Aspergillus flavus افلاتوکسین زا و تولید افلاتوکسین B1 بر روی مغز ارقام مختلف پسته
مهدی محمدی مقدم؛ ابراهیم محمدی گل تپه؛ عبدالامیر علامه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (139.32 K)