کلیدواژه ها = شوید
تعداد مقالات: 4

1 بررسی اثر بعضی از اسانس‌های گیاهی در کنترل قارچ‌های مولد مایکوتوکسین و مایکوتوکسین‌ها
فاطمه موحدخواه
مشاهده مقاله

2 بررسی اثر اسانسهای آویشن، مرزه، نعناع، شوید و فلفل قرمز بر بازداری از تولید زیرالنون و رشد قارچ مولد آن
سودابه حسینیه فراهانی؛ منصوره میرابوالفتحی؛ روح اله کرمی اسبو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (129.32 K)

3 اثر اسانس روغنی رازیانه (Foeniculum vulgare) شوید (Anethum graviolens) و زیره سبز (Cuminum ciminum) بر جوانه زنی سس
ولی موسی نژاد؛ بهرام میرشکاری؛ علی نصراله زاده؛ لادن اجلالی؛ مهدی رسائی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (3.79 K)

4 دگر آسیبی اسانس روغنی رازیانه (Foeniculum vulgare) شوید (Anethum graviolens) و زیره سبز (Cuminum ciminum) بر جوانه زنی و استقرار گیاهچه تاج خروس، پیچک صحرایی و مرغ
ولی موسی نژاد؛ بهرام میرشکاری؛ علی نصرالله زاده؛ لادن اجلالی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (34.36 K)