کلیدواژه ها = آویشن
تعداد مقالات: 15

1 بررسی اثر بعضی از اسانس‌های گیاهی در کنترل قارچ‌های مولد مایکوتوکسین و مایکوتوکسین‌ها
فاطمه موحدخواه
مشاهده مقاله

2 تاثیر اسانس روغنی گیاهان آویشن ( Thymus vulgaris ) و مرزه ( Satureja hortensis ) روی مگس سفید ( Bemisia tabaci )
علی اصغر لشگری؛ احمد حیدری؛ سیامک مشایخی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (103.89 K)

3 بررسی اثر حشره کشی اسانس گیاه آویشن دنایی Thymus daenensis Celak روی شب پره آرد Ephestia ( kuehniella Zeller ( Lepidoptera: Pyralidae
نسیبه موذنی؛ جهانگیر خواجه علی؛ حمزه ایزدی؛ بابک بحرینی نژاد؛ مجید عزیزی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (80.91 K)

4 تاثیر قارچهای شبه میکوریز Sebacina vermifera و Piriformospora indica بر روی رشد گیاه و تولید اسانس در اویشن (Thymus vulgaris) در شرایط درون شیشه ای و گلخانه ای
حسین کاری دولت آبادی؛ ابراهیم محمدی گل تپه؛ احمد معینی؛ کامکار جایمند؛ آجت ورما
مشاهده مقاله | اصل مقاله (93.49 K)

5 بررسی اثر اسانسهای آویشن، مرزه، نعناع، شوید و فلفل قرمز بر بازداری از تولید زیرالنون و رشد قارچ مولد آن
سودابه حسینیه فراهانی؛ منصوره میرابوالفتحی؛ روح اله کرمی اسبو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (129.32 K)

6 بررسی فعالیت ضد قارچی اسانس های آویشن و اکالیپتوس علیه تعدادی از قارچهای بیمارگر گیاهی
نفیسه کتولی؛ لاله حسینیان؛ عبدالرضا فروتن؛ راحله مقصودلو؛ اسماعیل رضوی؛ حسین هنری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (68.84 K)

7 مقایسه سمیت تنفسی اسانس آویشن Thymus kotschyanus L و پونه Mentha longifolia L علیه شب پره آرد Ephestia kuehniella
هدی اکرمی؛ سهراب ایمانی؛ سعید محرمی پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (24.01 K)

8 بررسی اثر ضد قارچی اسانس گیاهان پونه، آویشن و مرزه در برابر رشد فوزاریوم ورتی سیلیوئیدس
فلور مظهر؛ فرهنگ علی اکبری؛ روح اله کرمی اسبو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.21 K)

9 اثر مواد موثره تیمول (Thymol) و کارواکرول (Carvacrol) در بازداری از رشد جدایه های قارچ Fusarium graminearum و کاهش تولید دی اکسی نیوالنول
عزیز لاهوجی؛ منصوره میرابوالفتحی؛ روح اله کرمی اسبو
مشاهده مقاله | اصل مقاله (32.68 K)

10 بررسی تاثیر ضد باکتریایی چند اسانس گیاهی در باکتری آتشک گلابی
اسفندیار ظهور پرالک؛ الهه همتی کاخکی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (36.32 K)

11 خاصیت ضد قارچی اسانس آویشن کرمانی در کنترل برخی قارچ های بیماریزای گیاهی
ارغوان کمالی؛ محسن فرزانه؛ کیوان بهبودی؛ مسعود احمدزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (25.72 K)

12 شناسایی اندوفیت های قارچی گیاه دارویی آویشن در استان همدان
سحر معصومی؛ سهیلا میرزایی؛ رمضان کلوندی؛ دوستمراد ظفری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (84.47 K)

13 مطالعه فعالیت ضد قارچی اسانس آویشن (Thymus vulgaris) روی سه قارچ پاتوژن گیاهی در شرایط درون شیشه ای
مریم پوربیگ محمدی ورجوی؛ محمد فرشباف مقدم؛ رضا امیدبیگی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (64.78 K)

14 بررسی اثر ضد میکروبی اسانس سه گونه گیاهی بر باکتری های Erwinia amylovora ،Bacillus thurigensis و Bacillus subtlis
مسعود اکبری مطلق؛ عیسی جبله؛ مسعود شمس بخش؛ سعید حسین زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (395.19 K)

15 سمیت تنفسی اسانس های زنیان، مور تلخ جم، رازیانه، آویشن جم و نعناع فلفلی روی لارو و حشرات کامل سوسک شیره خوار خرما Carpophilus hemipterus (Linnaeus)
محمد امین کهن مو؛ فریبا سهرابی؛ فاطمه جمالی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (394.02 K)