کلیدواژه ها = فسفر
تعداد مقالات: 13

1 تاثیر عناصر نیتروژن، فسفر، روی و آهن بر نماتد مولد غده Meloidogltne iavanica در خیار در شرایط میکروپلات
حبیب اله چاره گانی؛ اکبر کارگربیده؛ حبیب اله حمزه رزقانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (85.55 K)

2 بررسی اثر سطوح مختلف ازت و فسفر بر میزان مرگ گیاهچه ناشی از قارچ Rhizoctonia solani در ارقام جدید پنبه
عباس خیری؛ محسن خانی؛ محسن فتحی؛ فرشید نوابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (43.28 K)

3 اثر مقادیر مصرف نیتروژن و فسفر بر بیماری زنگ سیر
علی دهقانی؛ محمدرضا رفیع
مشاهده مقاله | اصل مقاله (84.39 K)

4 تاثیر همزمان قارچکشها و کودهایی با بنیان پتاس و فسفر در کنترل سفیدک سطحی رز
محبوبه یزدانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (107.59 K)

5 بررسی قارچ ریشه های مزارع سویای گرگان و سنجش تاثیر آنها در رشد و باردهی
شهناز کیومرثی؛ حمید مهرآوران؛ علیرضا کریمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (20.3 K)

6 بررسی نقش کاربرد بهینه تغذیه نخل خرما بر روی بیماری پوسیدگی گل آذین خرما (خامج)
اسماعیل راه خدایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (85.5 K)

7 علل تغییر رنگ برگهای سرشاخه درختان پسته
منصور ترابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (18.29 K)

8 عوامل موثر در خندان شدن دانه پسته
منصور ترابی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (38.42 K)

9 بررسی امکان مدیریت علف های هرز گندم با کمک مدیریت کوددهی
ابراهیم ایزدی دربندی؛ محمدحسن راشد محصل؛ مسعود آزاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (85.99 K)

10 بررسی تاثیر تغذیه گیاه با سطوح مختلف فسفر روی بیماری پژمردگی فوزاریومی خیار ناشی از Fusarium oxysporum f.sp. cucumerinum
پروین یونسی؛ علی محمد روستایی؛ حسن رضا اعتباریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (323.09 K)

11 تاثیر عناصر نیتروژن، فسفر و پتاسیم بر فعالیت نماتد ریشه گرهی (Meloidogyne incognita) و شاخص های رشدی رقم نگین خیار در شرایط گلخانه
محمود احمدی منصور آباد؛ اکبر کارگر بیده؛ محمد عبدالهی؛ رضا قاسمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (397.89 K)

12 بررسی سطح بیان ژن PAL در گیاه نارنج همزیست شده با قارچ Piriformospora indica در برابر بیماری بلاست مرکبات
جواد فتحی؛ ولی الله بابایی زاد؛ حشمت اله رحیمیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (383.17 K)

13 تغییرات فصلی جمعیت قارچ های میکوریز وزیکولار آربوسکولار در ریزوسفر درختان پسته جنگلی استان خراسان
محمد حاجیان شهری؛ مسعود عباسی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (261.5 K)