صفحه اصلی
مقالات منتشر شده
کلیدواژه ها =
آسپرژیلوس
تعداد مقالات:
12
1
فاکتورهای محیطی تاثیرگذار روی تولید آفلاتوکسینها توسط قارچ Aspergillus parasiticus
سید مسلم موسویان؛ مصطفی درویش نیا؛ فاطمه دریکوند
مشاهده مقاله
2
جداسازی و شناسایی آسپرژیلوسهای خاکهای زراعی چند استان کشور
احمد اصغرزاده؛ رضا پورمهدی علمدارلو؛ علی زمان میرآبادی؛ محمدعلی تاجیک قنبری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (80.77 K)
3
ردیابی ژن های درگیر در بیوسنتز آفلا توکسین در گونه های آسپرژیلوس جدا شده از پسته با استفاده از PCR
پریسا رحیمی تمندگانی؛ بهرام شریف نبی؛ مسعود بهار
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (37.5 K)
4
مطالعه میکوفلور بذر کنجد با تاکید بر گونه های Aspergillus در استان فارس
طاهری بصیرنیا؛ ضیاءالدین بنی هاشمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (51.96 K)
5
بررسی اثر ضد قارچی چند اسانس گیاهی علیه بیماری های پس از برداشت توت فرنگی
حسین میرزایی؛ محمد جواهری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (90.42 K)
6
جداسازی و تشخیص گونه های Aspergillus از مواد در حال فساد در استان فارس
زهره نسیمی؛ صمد جمالی؛ ضیاءالدین بنی هاشمی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (83.98 K)
7
جداسازی و شناسایی گونه های Aspergillus از ارقام مختلف کشمش در استان خراسان رضوی
نگار قزل سفلو؛ محمودرضا کریمی شهری؛ مهدی پیرنیا
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (85.16 K)
8
شناسایی گونه های Aspergillus section Aspergillus جدا شده از نواحی مختلف کشت انگور در استان آذربایجان شرقی
راهله رحمانی؛ ابراهیم صداقتی؛ پژمان خدایگان؛ محمد مرادی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (84.92 K)
9
بررسی و شناسائی میکوفلور چند رقم بذر ذرت
جمشید بوجاری؛ جعفر ارشاد
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (483.98 K)
10
ردیابی Aspergillus flavus و آفلاتوکسین های B در ذرت های استان خراسان رضوی
مهسا اسدیان؛ مجتبی مرادزاده اسکندری؛ حمید روحانی؛ عصمت مهدیخانی مقدم
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (433.62 K)
11
بررسی پتانسیل توکسین زایی گونه های آسپرژیلوس همراه انگور و کشمش در نواحی جنوبی آذربایجان
علی خدیی؛ اسداله بابای اهری؛ جواد حصاری؛ مهدی ارزنلو؛ امیر عباس متین؛ احمد آقایی
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (459.7 K)
12
شناسایی گونه های آسپرژیلوس همراه انگور و کشمش در بخش هایی از استان های آذربایجان شرقی، غربی و قزوین با استفاده از ویژگی های ریخت شناسی و مولکولی
علی خدیی؛ مهدی ارزنلو؛ اسداله بابای اهری
مشاهده مقاله
|
اصل مقاله (394.67 K)
تعداد در صفحه
5
10
25
50
100
همه