کلیدواژه ها = آب مقطر استریل
تعداد مقالات: 9

1 بررسی میکوفلور کمپوست قارچ خوراکی دکمه ای سفید Agaricus bisporus
اعظم یوسفی؛ محمد فارسی؛ عصمت یوسفی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (29.93 K)

2 کنترل بیولوژیکی لکه قهوهای برنج توسط Streptomyces clavuligerus در شرایط آزمایشگاه و گلخانه
الهه امینی؛ محمدعلی تاجیک قنبری؛ نادر حسن زاده؛ عادله زارع تبار بیشه
مشاهده مقاله | اصل مقاله (85.03 K)

3 جداسازی و شناسایی باکتری Xanthomonas axonopodis pv. phaseoli عامل سوختگی ماش در استان خوزستان
ابراهیم اسداغی؛ وحید کشاورز توحید؛ حسین خداداد زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (85.58 K)

4 ارزیابی تغییرات فعالیت آنزیم های پراکسیداز و کاتالاز در ریشه گیاه گوجه فرنگی القاء شده توسط القاگر زنده و غیر زنده بر علیه نماتد مولد گره ریشه
فاطمه سرافرازنیکو؛ نوازاله صاحبانی؛ حشمت اله امینیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (85.95 K)

5 ارزیابی هم افزایی باکتری های عامل پوسیدگی نرم سیر استان همدان در شرایط گلخانه ای
جمال صادقی سراجی؛ غلام خداکرمیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (375.54 K)

6 ارزیابی مقاومت چند کولیتوارجو به قارچ Drechslera graminea عامل بیماری لکه قهوه ای نواری جو
مریم آقاخانی؛ جواد زاد؛ محمود اخوت؛ حسن رضا اعتباریان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (266.15 K)

7 بررسی امکان استفاده از فرآورده های گیاهی به منظور کنترل بیماری بوته میری زیره سبز با عامل (Fusarium oxysporum f.sp cumini) و بیماری پوسیدگی ریشه در گیاهچه چغندر قند با عامل (Rhizoctonia solani)
مرتضی قربانی؛ بهروز جعفرپور؛ ماهرخ فلاحتی رستگار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (269 K)

8 بررسی میکوفلور برگ فندق در جنگل فندقلوی اردبیل
مهدی داوری؛ فرهاد باغبانی مهماندار؛ داود علیقلی زاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (236.24 K)

9 بررسی تنوع ژنوتیپی گردوی استان همدان در واکنش به باکتری عامل بلایت گردو
جلال سلطانی؛ علی علیزاده؛ عزیزاله علیزاده
مشاهده مقاله | اصل مقاله (267.12 K)