کلیدواژه ها = محیط ائوزین متیلن بلو آگار | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | وقوع لهیدگی هویج توسط Pectobacterium carotovorum در مزارع لرستان | |
میثم تقی نسب؛ ملیحه ملکی؛ مهسا علیمی؛ عبد القیوم ابراهیمی؛ مجید جعفری؛ حشمت اله رحیمیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (34.14 K) | ||
2 | ویژگی های فنوتیپی و مولکولی باکتری عامل پوسیدگی طوقه و ساقه برنج در مازندران | |
المیرا خادملو؛ حشمت اله رحیمیان؛ علی برزگر؛ ناصر صفائی؛ مهدی رستمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.35 K) | ||
3 | Dickeya dieffenbachiae و Pectobacterium carotovorum subsp. odoriferium به عنوان عوامل مولد پوسیدگی ساقه موز در مازندران | |
المیرا خادملو؛ علی برزگر؛ حشمت اله رحیمیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (34.21 K) |