کلیدواژه ها = محیط ائوزین متیلن بلو آگار
تعداد مقالات: 3

1 وقوع لهیدگی هویج توسط Pectobacterium carotovorum در مزارع لرستان
میثم تقی نسب؛ ملیحه ملکی؛ مهسا علیمی؛ عبد القیوم ابراهیمی؛ مجید جعفری؛ حشمت اله رحیمیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (34.14 K)

2 ویژگی های فنوتیپی و مولکولی باکتری عامل پوسیدگی طوقه و ساقه برنج در مازندران
المیرا خادملو؛ حشمت اله رحیمیان؛ علی برزگر؛ ناصر صفائی؛ مهدی رستمی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.35 K)

3 Dickeya dieffenbachiae و Pectobacterium carotovorum subsp. odoriferium به عنوان عوامل مولد پوسیدگی ساقه موز در مازندران
المیرا خادملو؛ علی برزگر؛ حشمت اله رحیمیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (34.21 K)