کلیدواژه ها = سردخانه
تعداد مقالات: 9

1 بررسی اثر کلرور کلسیم بر حفظ کیفیت میوه سیب در انبار و سردخانه
فریدون فیلسوف؛ حسین حسن پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (50 K)

2 ارتباط آلودگی کمون در باغ ها با کپک خاکستری کیوی فروت در سردخانه
حسین طاهری؛ اسماعیل غلامیان؛ رضا فیفایی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (22.19 K)

3 استفاده از تیمار آب گرم و پیش سرما در مبارزه با پوسیدگی کیوی ناشی از قارچ Botrytis cinerea
حسین طاهری؛ جواد فتاحی؛ اسماعیل غلامیان؛ محمدفاضل حلاجی ثانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (20.24 K)

4 شناسایی قارچهای عامل پوسیدگی انگور در سردخانه
حامد دولتی بانه؛ محمود اخوت؛ مصباح بابالار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (60.36 K)

5 کنترل بیولوژیکی کپک سبز مرکبات با کاربرد تلفیقی جدایه هایی از تریکودرما، Pseudomonas fluorescens و Bacillus subtilis در شرایط سردخانه
مریم زمانی؛ عباس شریفی تهرانی؛ مسعود احمدزاده؛ علی علی زاده علی آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (35.86 K)

6 بررسی اثر تلفیقی جدایه هایی از تریکودرما و بیکربنات سدیم در کنترل کپک سبز مرکبات در شرایط آزمایشگاه و سردخانه
مریم زمانی؛ عباس شریفی تهرانی؛ مسعود احمدزاده؛ علی علی زاده علی آبادی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (32.55 K)

7 اثر کاربرد پس از برداشت اسید سالیسیلیک روی مقاومت به بیماری کیوی فروت رقم هایوارد در سردخانه
جواد فتاحی مقدم؛ مازیار فقیه نصیری؛ حسین طاهری؛ ماریه ببری
مشاهده مقاله | اصل مقاله (28.95 K)

8 بررسی و شناسایی Alternaria alternata عامل پوسیدگی سیاه پرتقال در سردخانه های استان همدان
رازک مهدیزاده نراقی؛ امیر ارجمندیان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (86.85 K)

9 بیماریهای قارچی سیب در انبار
زهرا زکیئی؛ جعفر ارشاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (49.35 K)