نویسنده = مسعود بهار
تعداد مقالات: 54

1 ردیابی و تعیین تنوع ژنتیکی توسپوویروس های آلوده کننده سبزیجات خانواده Solanaceae در استان های اصفهان و چهار محال و بختیاری
نرگس مجیدیان؛ امیر مساح؛ مسعود بهار؛ فریده فرح بخش
مشاهده مقاله

2 مقایسه روشهای سرولوژیکی مختلف برای شناسایی xanthomonas campestris
مسعود بهار؛ علی آهون منش؛ فلورا نورمحمدی؛ محبوبه مدنی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (265.24 K)

3 پوسیدگی سیاه گیاهان خانواده کلم در اصفهان
مسعود بهار؛ فلورا نورمهدوی؛ محبوبه مدنی
مشاهده مقاله

4 تنوع ژنتیکی جدایه های مختلف قارچ Rosellinia necatrix جداسازی شده از آلبالو با استفاده از تکنیک PCR-RFLP
مرتضی محمدی؛ بهرام شریف نبی؛ مسعود بهار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (68.73 K)

5 مقایسه روشهای مختلف ردیابی قارچ Rosellinia necatrix در خاک و ریشه
مرتضی محمدی؛ بهرام شریف نبی؛ مسعود بهار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (77.79 K)

6 ردیابی سریع قارچ Rosellinia necatrix عامل بیماری پوسیدگی سفید ریشه از خاک و ریشه با استفاده از تکنیک Nested PCR
مرتضی محمدی؛ بهرام شریف نبی؛ مسعود بهار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (76.75 K)

7 ردیابی و شناسایی فایتوپلاسماهای همراه با گیاهان علوفه ای در استان اصفهان
سمیه حسینی؛ مسعود بهار؛ علی آهون منش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (89.79 K)

8 آنالیز ملکولی جدایه های فایتوپلاسمایی گروه Aster yellows)165 rRNAI group) در منطقه مرکزی ایران
فرشته والی سیچانی؛ مسعود بهار؛ علی آهون منش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (88.32 K)

9 شناسایی مولکولی (Apple chlorotic leaf spot viras (ACLSV در استانهای اصفهان و آذربایجانغربی
مهتاب درخشیان؛ امیر مساح؛ مسعود بهار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (57.14 K)

10 مقایسه روش های مختلف ردیابی باکتری Xanthomonas axonopodis pv.phaseoli عامل سوختگی معمولی لوبیا در بذر
علی رضا اخوان؛ مسعود بهار؛ قدرت ا... سعیدی؛ محمدرضا لک
مشاهده مقاله | اصل مقاله (58.18 K)

11 نقش عوامل موثر بر جمعیت اپی فیت باکتری Xanthomonas axonopodis pv.phaseoli در همه گیری بیماری سوختگی معمولی لوبیا
علی رضا اخوان؛ مسعود بهار؛ قدرت اله سعیدی؛ محمدرضا لک
مشاهده مقاله | اصل مقاله (58.97 K)

12 شناسایی عوامل پوسیدگی نرم و ساق سیاه سیب زمینی با استفاده ITS- PCR و ITS- RFLP
راضیه قیروز؛ مسعود بهار؛ بهرام شریفی نبی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (40.53 K)

13 وقوع بیماری تورم غنچه های گوجه فرنگی در استان های اصفهان, اردبیل و آذربایجان غربی
مهناز رشیدی؛ مسعود بهار؛ علی آهون منش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (49.09 K)

14 مقایسه روش های ردیابی ویروس پیچیدگی برگ سیب زمینی در غده ها
مریم تاج برزگر؛ کرامت اله ایزد پناه؛ علی آهون منش؛ مسعود بهار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.7 K)

15 شناسایی و رده بندی عوامل فایتوپلاسمایی در ختان میوه هسته دار در برخی از مناطق ایران
لیلا زیرک؛ مسعود بهار؛ علی آهون منش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (45.11 K)

16 سنجد ( .Elaeagnus angustifolia L ) , میزبان جدیدی برای فیتوپلاسما از ایران
مهناز رشیدی؛ یوبرت قوستا؛ مسعود بهار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (34.42 K)

17 ردیابی ژن های درگیر در بیوسنتز آفلا توکسین در گونه های آسپرژیلوس جدا شده از پسته با استفاده از PCR
پریسا رحیمی تمندگانی؛ بهرام شریف نبی؛ مسعود بهار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.5 K)

18 استفاده از ماده متیل بتا سیکلودکسترین در محیط کشت به منظور ردیابی آفلاتوکسین در جدایه های Aspergillus flavus
پریسا رحیمی تمندگانی؛ بهرام شریف نبی؛ مسعود بهار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (34.42 K)

19 مقایسه روشهای سرولوژیکی برای شناسایی عامل بیماری سوختگی باکتریایی معمولی لوبیا
محمدرضا لک؛ مسعود بهار؛ مسعود شمس بخش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (72.43 K)

20 ارزیابی تنوع ژنتیکی و قدرت بیماری زایی جدایه های عامل بیماری سوختگی معمولی لوبیا (Xanthomonas axonopodis pv. phaseoli) در ایران
زهرا زمانی؛ مسعود بهار؛ محمدرضا لک
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.16 K)

21 شناسایی و رده بندی عوامل فایتوپلاسمایی بیماری سر ارغوانی سیب زمینی در برخی از مناطق ایران
پرهام حسینی؛ مسعود بهار؛ علی آهون منش
مشاهده مقاله | اصل مقاله (37.1 K)

22 مقایسه رفتارهای بیماری زایی بیووارهای ایرانی 2A و 2T نژاد 3 باکتری Ralstonia solnacearum
وحیده حسبی؛ مسعود بهار؛ محسن تقوی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.5 K)

23 وقوع بیماری سوختگی باکتریایی معمولی لوبیا در استان مرکزی
محمدرضا لک؛ مسعود شمس بخش؛ مسعود بهار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (62.31 K)

24 شناسائی عامل بیماری لکه باکتریایی میوه گوجه فرنگی
مسعود بهار
مشاهده مقاله | اصل مقاله (20.4 K)

25 ویروس موزائیک گوجه فرنگی در ایران
علی آهون منش؛ مسعود بهار؛ سیروس قبادی؛ علی اکبر فدائی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (26.51 K)