تاثیرات درجه حرارت و PH روی رشد رویشی عامل بیماری حباب خشک قارچ خوراکی دکمه ای و نقش تنظیم دمای سالن ها و پاستوریزاسیون خاک پوششی در کنترل بیماری
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (71.86 K)
عنوان دوره: شانزدهمین کنگره گیاهپزشکی ایران
نویسندگان
1بخش تحقیقات آفات و بیماریهای گیاهی، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی همدان
2گروه بیماری شناسی گیاهی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس
3گروه گیاهپزشکی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه بو علی سینا
چکیده
کلیدواژه ها
درجه حرارت؛ pH؛ رویشی؛ بیماری حباب خشک؛ قارچ خوراکی دکمه ای؛ تنظیم دما؛ پاستوریزاسیون؛ خاک پوششی؛ ورتیسلیوم؛ تیمار