کنترل بیولوژیک بیماری پژمردگی ورتیسلیومی ناشی از Verticillium albo-atrum در محصولات زراعی سیب زمینی، گوجه فرنگی و خیار گلخانه ای با استفاده از Talaromyces flavus
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (90.38 K)
عنوان دوره: بیستمین کنگره گیاهپزشکی ایران
نویسندگان
1واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی
2موسسه تحقیقات گیاهپزشکی کشور
3مؤسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور
چکیده
کلیدواژه ها
پژمردگی ورتیسلیومی؛ سیب زمینی؛ گوجه فرنگی؛ خیار گلخانه ای؛ جدایه؛ خاک آلوده؛ پلات فرعی؛ سموم شیمیایی