مطالعه اثر عصاره آویشن کوهی (Thymus kotschyanus) بر قارچ های Rhizoctonia solani, Fusarium solani و Sclerotinia sclerotiorum
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (86.76 K)
عنوان دوره: بیستمین کنگره گیاهپزشکی ایران
نویسندگان
1گروه گیاهپزشکی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه زنجان
2گروه فارماکوگنوزی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی زنجان
چکیده
کلیدواژه ها
آویشن کوهی؛ قارچ؛ مواد بیولوژیک؛ متابولیت های گیاهی؛ لوبیاهای آلوده؛ مشاهدات میکروسکوپی؛ پلاسمولیز هیفی