بررسی تاثیر گونه های قارچی دخیل در بیماری پوسیدگی میوه زیتون روی خواص کیفی روغن زیتون
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (87.72 K)
عنوان دوره: بیستمین کنگره گیاهپزشکی ایران
نویسندگان
1گروه گیاه پزشکی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز
2مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان زنجان
3گروه علوم و صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز
چکیده
کلیدواژه ها
گونه های قارچی؛ بیماری پوسیدگی میوه؛ زیتون؛ روغن زیتون؛ کشورهای مدیترانه ای؛ روغن استحصالی؛ آلودگی؛ قارچ؛ جداسازی