مطالعه نقش قندها و اسیدهای آمینه مترشحه از ریشه گندم بر روی تولید بیوفیلم در باکتری Bacillus subtilis

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (86.58 K)
عنوان دوره: نوزدهمین کنگره گیاهپزشکی ایران
نویسندگان
1گروه گیاهپزشکی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرج
2آزمایشگاه بیوتکنولوژی میکروبی و ایمنی زیستی، پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی کرج
3بخش گیاهپزشکی دانشکده علوم زراعی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
چکیده
-
کلیدواژه ها