بررسی کنترل بیولوژیک عامل پژمردگی فوزاریومی گوجه فرنگی Fusarium oxysporum f.sp.lycopersici توسط Bacillus subtilis
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (321.79 K)
عنوان دوره: بیست و یکمین کنگره گیاه پزشکی ایران
نویسندگان
1فارغ التحصیل کارشناسی ارشد بیماری شناسی گیاهی، گروه حشره شناسی و بیماری شناسی گیاهی ، پردیس ابوریحان ، دانشگاه تهران ، تهران ، ایران
2دانشیار، پردیس ابوریحان ، دانشگاه تهران، تهران، ایران
چکیده
کلیدواژه ها
کنترل بیولوژیک؛ عامل پژمردگی؛ فوزاریومی؛ گوجه فرنگی؛ Fusarium oxysporum f.sp.lycopersici؛ Bacillus subtilis