اثر عصاره باقی مانده کمپوست قارچ های خوراکی صدفی و دکمه ای بر تخم و لارو سن دوم نماتد Meloidogyne javanica
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (433.82 K)
عنوان دوره: بیست و یکمین کنگره گیاه پزشکی ایران
نویسندگان
1دانشجوی کارشناسی ارشد بیماری شناسی گیاهی، دانشگاه شهرکرد
2استادیار گروه گیاهپزشکی، دانشگاه شهرکرد
چکیده
کلیدواژه ها
عصاره باقی مانده کمپوست؛ قارچ های خوراکی صدفی؛ قارچ خوراکی دکمه ای؛ تخم؛ لارو سن دوم؛ نماتد ریشه گرهی؛ تیمار؛ کاغذ صافی