بررسی اثر بیماری تغییر رنگ شلتوک در مزرعه بر برخی خواص فیزیکی، نیروی گسیختگی دانه و درصد برنج سالم پس از تبدیل
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (365.61 K)
عنوان دوره: بیست و یکمین کنگره گیاه پزشکی ایران
نویسندگان
1گروه گیاهپزشکی دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان
2موسسه تحقیقات برنج کشور، رشت
چکیده
کلیدواژه ها
بیماری تغییر رنگ شلتوک؛ مزرعه؛ خواص فیزیکی؛ نیروی گسیختگی دانه؛ برنج سالم؛ میکروارگانیسم؛ آب پاشی؛ طرح کاملا تصادفی