ارزیابی حساسیت ارقام مختلف کیوی فروت به باکتری عامل شانکر باکتریایی در شرایط گلخانه و آزمایشگاهی
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (399.8 K)
عنوان دوره: بیست و یکمین کنگره گیاه پزشکی ایران
نویسندگان
1گروه بیماری شناسی گیاهی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات ایران
2موسسه تحقیقات مرکبات کشور، رامسر
چکیده
کلیدواژه ها
کیوی فروت؛ باکتری؛ شانکر باکتریایی؛ شرایط گلخانه؛ شرایط آزمایشگاهی؛ گلخانه ایزوله؛ واریته؛ سوسپانسیون؛ تیمار