بررسی خصوصیات بیولوژیکی و مولکولی دو جدایه ویروس تریستزای مرکبات از نهالستان های غرب استان مازندران
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (86.8 K)
عنوان دوره: بیستمین کنگره گیاهپزشکی ایران
نویسندگان
1گروه گیاهپزشکی، دانشکده علوم کشاورزی، دانشگاه گیلان
2موسسه تحقیقات مرکبات کشور
چکیده
کلیدواژه ها
خصوصیات بیولوژیکی؛ خصوصیات مولکولی؛ جدایه؛ ویروس تریستزای؛ مرکبات؛ آلوده سازی؛ علائم زردی رگبرگ؛ فنجانی شدن؛ پرایمر