شناسایی و تعیین خصوصیات سودوموناس های ایجاد کننده لکه قهوه ای قارچ خوراکی در مناطق مرکزی و شمال شرق کشور
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (108.56 K)
عنوان دوره: بیستمین کنگره گیاهپزشکی ایران
نویسندگان
1گروه گیاهپزشکی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
2گروه بیوتکنولوژی و به نژادی گیاهان زراعی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد
چکیده
کلیدواژه ها
سودوموناس؛ قارچ خوراکی؛ بیماری لکه قهوه ای؛ میکروارگانیسم؛ نمونه برداری؛ کلاهک؛ بیوشیمیایی؛ آنالیز؛ جدایه