کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | بررسی اثر بعضی از اسانسهای گیاهی در کنترل قارچهای مولد مایکوتوکسین و مایکوتوکسینها | |
فاطمه موحدخواه | ||
مشاهده مقاله | ||
2 | بررسی اثر اسانسهای آویشن، مرزه، نعناع، شوید و فلفل قرمز بر بازداری از تولید زیرالنون و رشد قارچ مولد آن | |
سودابه حسینیه فراهانی، منصوره میرابوالفتحی، روح اله کرمی اسبو | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (129.32 K) | ||
3 | اثر اسانس روغنی رازیانه (Foeniculum vulgare) شوید (Anethum graviolens) و زیره سبز (Cuminum ciminum) بر جوانه زنی سس | |
ولی موسی نژاد، بهرام میرشکاری، علی نصراله زاده، لادن اجلالی، مهدی رسائی فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (3.79 K) | ||
4 | دگر آسیبی اسانس روغنی رازیانه (Foeniculum vulgare) شوید (Anethum graviolens) و زیره سبز (Cuminum ciminum) بر جوانه زنی و استقرار گیاهچه تاج خروس، پیچک صحرایی و مرغ | |
ولی موسی نژاد، بهرام میرشکاری، علی نصرالله زاده، لادن اجلالی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (34.36 K) |