| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | بررسی اثر بعضی از اسانسهای گیاهی در کنترل قارچهای مولد مایکوتوکسین و مایکوتوکسینها | |
| فاطمه موحدخواه | ||
| مشاهده مقاله | ||
| 2 | بررسی اثر اسانسهای آویشن، مرزه، نعناع، شوید و فلفل قرمز بر بازداری از تولید زیرالنون و رشد قارچ مولد آن | |
| سودابه حسینیه فراهانی، منصوره میرابوالفتحی، روح اله کرمی اسبو | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 129.32 K | ||
| 3 | اثر اسانس روغنی رازیانه (Foeniculum vulgare) شوید (Anethum graviolens) و زیره سبز (Cuminum ciminum) بر جوانه زنی سس | |
| ولی موسی نژاد، بهرام میرشکاری، علی نصراله زاده، لادن اجلالی، مهدی رسائی فر | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 3.79 K | ||
| 4 | دگر آسیبی اسانس روغنی رازیانه (Foeniculum vulgare) شوید (Anethum graviolens) و زیره سبز (Cuminum ciminum) بر جوانه زنی و استقرار گیاهچه تاج خروس، پیچک صحرایی و مرغ | |
| ولی موسی نژاد، بهرام میرشکاری، علی نصرالله زاده، لادن اجلالی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 34.36 K | ||