کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | مقایسه اثر چند منبع پروتئینی خام و پخته بر طول عمر، مصرف غذا، پروتئین و چربی بدن زنبورعسل | |
علیرضا عباسیان، احمدرضا فقیه، محمود ثالثی، احمدرضا رنجبری، عبدالمجید نیلفروشان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (113.09 K) |
کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 1 | ||
1 | مقایسه اثر چند منبع پروتئینی خام و پخته بر طول عمر، مصرف غذا، پروتئین و چربی بدن زنبورعسل | |
علیرضا عباسیان، احمدرضا فقیه، محمود ثالثی، احمدرضا رنجبری، عبدالمجید نیلفروشان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (113.09 K) |