کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 3 | ||
1 | بررسی اثر ضد قارچی چند اسانس گیاهی علیه بیماری های پس از برداشت توت فرنگی | |
حسین میرزایی، محمد جواهری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (90.42 K) | ||
2 | شناسایی متابولیت های آلی فرار Trichoderma asperellum و بررسی اثر ضد قارچی برخی از آن ها روی Botrytis cinerea، عامل کپک خاکستری توت فرنگی | |
فرناز جلالی، دوستمراد ظفری | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (431.9 K) | ||
3 | بررسی امکان استفاده از فرآورده های گیاهی به منظور کنترل بیماری بوته میری زیره سبز با عامل (Fusarium oxysporum f.sp cumini) و بیماری پوسیدگی ریشه در گیاهچه چغندر قند با عامل (Rhizoctonia solani) | |
مرتضی قربانی، بهروز جعفرپور، ماهرخ فلاحتی رستگار | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (269 K) |