| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 5 | ||
| 1 | بررسی کنترل بیولوژیک کپک سبز مرکبات با عامل Penicillium digitatum توسط باکتریهای آنتاگونیست | |
| پریسا محمدی، Recep Kotan، Elif Tozlu | ||
| مشاهده مقاله | ||
| 2 | کنترل بیولبوژیک کپک آبی سیب توسط Bacillus subtilis در محیط آزمایشگاهی و بافت سیب | |
| آزاده عمادی، حسن رضا اعتباریان، حشمت اله امینیان، نواز اله صاحبانی، علی علیزاده علی آبادی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 61.7 K | ||
| 3 | اثر Bacillus subtilis بر پوسیدگی ساقه و ریشه خیار با عامل Fusarium orysporam f.sp. radicis-cucumerinum | |
| حدیث یوسفی، نوازاله صاحبانی، لیلا فرآورده، وحیده مهدوی، منصوره میر ابوالفتحی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 87.07 K | ||
| 4 | کنترل بیولوژیک پوسیدگی ذغالی سویا با استفاده از Bacillus subtilis | |
| مهرداد پیرویان، حشمت اله امینیان، مینا حسینی حاجی عبدال | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 367.05 K | ||
| 5 | بررسی کنترل بیولوژیک عامل پژمردگی فوزاریومی گوجه فرنگی Fusarium oxysporum f.sp.lycopersici توسط Bacillus subtilis | |
| جمیله ایرندگانی، حشمت اله امینیان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 321.79 K | ||