کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | ویژگی های فنوتیپی و مولکولی باکتری عامل پوسیدگی طوقه و ساقه برنج در مازندران | |
المیرا خادملو، حشمت اله رحیمیان، علی برزگر، ناصر صفائی، مهدی رستمی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (39.35 K) | ||
2 | شناسایی باکتری عامل پوسدگی نرم سیر در استان همدان | |
جمال صادقی سراجی، غلام خداکرمیان، صمد رفیعی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (352.89 K) | ||
3 | خصوصیات فنوتیپی، دامنه میزبانی و الگوی الکتروفورز پروتئین استرین های عامل شانکر باکتریایی مرکبات در جنوب ایران | |
شعبان کیا، محسن تقوی، حشمت اله رحیمیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (279.59 K) | ||
4 | وقوع بیماری بلایت باکتریایی گردو در استان های مرکزی و شمالی ایران | |
مرتضی گل محمدی، علی علیزاده، حشمت اله رحیمیان | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (241.39 K) |