| کلیدواژه ها = | ||
| تعداد مقالات: 4 | ||
| 1 | ویژگی های فنوتیپی و مولکولی باکتری عامل پوسیدگی طوقه و ساقه برنج در مازندران | |
| المیرا خادملو، حشمت اله رحیمیان، علی برزگر، ناصر صفائی، مهدی رستمی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 39.35 K | ||
| 2 | شناسایی باکتری عامل پوسدگی نرم سیر در استان همدان | |
| جمال صادقی سراجی، غلام خداکرمیان، صمد رفیعی | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 352.89 K | ||
| 3 | خصوصیات فنوتیپی، دامنه میزبانی و الگوی الکتروفورز پروتئین استرین های عامل شانکر باکتریایی مرکبات در جنوب ایران | |
| شعبان کیا، محسن تقوی، حشمت اله رحیمیان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 279.59 K | ||
| 4 | وقوع بیماری بلایت باکتریایی گردو در استان های مرکزی و شمالی ایران | |
| مرتضی گل محمدی، علی علیزاده، حشمت اله رحیمیان | ||
| مشاهده مقاله اصل مقاله 241.39 K | ||