کلیدواژه ها = | ||
تعداد مقالات: 4 | ||
1 | بررسی اثر نمکهای کربنات و بیکربنات به تنهایی و در تلفیق با باکتری Pantoea agglomerans در کنترل قارچ Penicillium digitatum عامل کپک سبز میوه مرکبات در شرایط آزمایشگاه و سردخانه | |
مریم زمانی، عباس شریفی تهرانی، مسعود احمدزاده، علی علیزاده علی آبادی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (45.07 K) | ||
2 | بررسی اثر آنتا گونیستی جدایه های Pseudomonas fluorescens در کنترل بیولوژیک قارچ Penicillium digitatum عامل کپک سبز میوه مرکبات به تنهایی و در تلفیق با ایمازالیل در شرایط آزمایشگاه و سردخانه | |
مریم زمانی، عباس شریفی تهرانی، مسعود احمدزاده، محسن فرزانه | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (42.91 K) | ||
3 | ارزیابی مقاومت شماری از ارقام دیررس هلو و شلیل به کپک آبی در شرایط سردخانه | |
تهمینه نعیم آبادی، منصوره کشاورزی، حسین علائی، حسین فتحی، ناصر بوذری، سونا حسین اوا | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (87 K) | ||
4 | بررسی مقاومت نسبی شماری از ژنوتیپ های بومی و ارقام تجاری سیب به کپک آبی در شرایط سردخانه | |
تهمینه نعیم آبادی، منصوره کشاورزی، حسین علائی، حسن حاج نجاری، سونا حسین اوا | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (108.44 K) |