تاثیر روشهای مختلف فرآوری کاه کلزا بر بازدارندگی از رشد قارچ Aspergillusflavus
			پذیرفته شده برای پوستر 	
		
					عنوان دوره: نوزدهمین کنگره گیاهپزشکی ایران
				نویسندگان
		
		محسن  قیاسوند1 ، مهدی  دهقات بنادکی1 ، کامران رضا  یزدی1 ، امین اله  طهماسبی2 ، بهنوش  قدس علوی2 ، محمدرضا  احمدی2 		
		
					1گروه علوم دامی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرج
					2گروه گیاهپزشکی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرج
				چکیده
		-
		کلیدواژه ها
		
				