مطالعه تاثیر اسید سالیسیلیک در کاهش علائم بیماری سپتوریوز گندم نان ناشی از قارچ بیمارگر Mycosphaerella graminicola
پذیرفته شده برای پوستر اصل مقاله (422.19 K)
عنوان دوره: بیست و یکمین کنگره گیاه پزشکی ایران
نویسندگان
1گروه بیماری شناسی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران
2پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری، تهران
چکیده
کلیدواژه ها
اسید سالیسیلیک؛ بیماری سپتوریوز؛ گندم نان؛ پیکنیدیوم؛ وضعیت priming؛ مقاومت سیستمیک اکتسابی؛ Mycosphaerella graminicola